AKHIRNYA DIBONGKARKAN…

KAEDAH RAHSIA YANG DIAMALKAN OLEH 35,179 GENG MAK-MAK JER YANG TELAH BERJAYA

KESAN SEPANTAS KALI PERTAMA PENGGUNAAN

✘ tak perlu bedak

✘ tak perlu lama bersiap

✘ tak perlu guna alat solek

ANDA TAK PERCAYA?
Tengok BUKTI dibawah ini…

Anda ada masalah jeragat seperti ini kan?

Rasa malu apabila keluar tanpa make up

Kurang keyakinan diri dan sering stress

Suami asyik pandang perempuan lain jer

Anda mesti dah penat cuba macam-macam cara tapi hasilnya jeragat masih ada..betul?

Bawah ini adalah antara pilihan majoriti geng mak-mak yang dah cuba buat tapi jeragat masih tak pulih :

Mencuba produk yang tak sesuai dengan kulit

Beribu-ribu belanja di spa kecantikan setiap minggu

Buat suntikan muka yang berisiko tinggi

Duit dah banyak habis cuba macam-macam rawatan. Tapi jeragat dan tompok-tompok hitam masih tak pulih. Betul?

Nak tahu jalan penyelesaian yang paling MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

KHAS UNTUK MEMBANTU
ANDA!
Memperkenalkan...

0
pengguna yang telah berpuas hati!

Sejak tahun 2018 lagi, ZAFESHA SIMPLY FOUNDATION telah berjaya membantu puluhan ribu geng mak-mak di seluruh Malaysia.

ZAFESHA telah diformulasikan bersama bahan semulajadi yang luar biasa seperti Argan Oil, Castor Seed Oil, Bunga Matahari, Brazilian Palm Tree dan Vitamin A&E serta bebas daripda bahan kimia yang merbahaya.

ZAFESHA telah dihasilkan dengan 5 ramuan utama yang terbukti dapat memberikan kecantikan dan sekaligus merawat masalah kulit wajah anda.

Bagaimana ZAFESHA boleh membantu masalah jeragat anda?

duta-zafesha-00

ZAFESHA adalah sejenis krim foundation yang hanya menggunakan bahan semulajadi.

Tekstur yang sangat lembut dan mudah meresap kedalam kulit wajah wanita berusia tidak kira dalam keadaan panas terik ataupun kesejukan aircond.

Dengan ZAFESHA, anda tidak lagi perlu bedak lain kerana dilengkapi pakej 5 dalam 1 iaitu krim siang, krim malam, pelembap, sunblock dan bedak

Kesan kecantikan wajah juga boleh dirasai dengan cepat walaupun pertama kali memakainya.

Adakah ZAFESHA memang sudah terbukti berkesan? YA!

Lihat sahaja testimoni daripada pengguna setelah menggunakan ZAFESHA :

Adakah ZAFESHA selamat untuk digunakan? YA!

Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Mendapat pengiktirafan HALAL daripada JAKIM

Bebas dari bahan terlarang dan selamat digunakan (HSA)

TAWARAN HEBAT KHAS UNTUK ANDA!

retis-zs

Jika anda ORDER SEKARANG, kami nak bagi 4 HADIAH ISTIMEWA yang bernilai RM49.90 secara PERCUMA termasuk pass penyertaan ke Lucky Draw terbaru kami

Hadiah percuma ini akan diberi jika anda ORDER SEKARANG di website ini sahaja.

HADIAH 1#
1 unit Makeup Brush
(bernilai RM29)

HADIAH 2#
1 unit Brush Cleanser
(bernilai RM17)

HADIAH 3#
1 unit Face Mask Savee
(bernilai RM15)

HADIAH 4#
1 unit Wet Tissue
(bernilai RM10)

lucky-draw-okt2020-1
lucky-draw-okt2020-2
lucky-draw-okt2020-3

*Pass Penyertaan Lucky Draw hanya diberikan kepada tempahan 2 kotak dan keatas sahaja.

TAWARAN PALING HEBAT! ORDER SEKARANG dan bayar tunai kepada posmen sewaktu terima barang nanti.

Kami faham anda mungkin risau untuk buat pembelian secara online.

Jangan risau, anda ORDER SEKARANG dan cuma bayar secara tunai kepada posmen sewaktu barang sampai nanti.

Pilih PAKEJ anda dan ORDER SEKARANG!

Promosi ZAFESHA akan tamat bila-bila masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Cara pembayaran
yang mudah & selamat

Tempoh penghantaran
cuma 1-3 hari sahaja*

Hadiah percuma
yang sangat menarik

SOALAN LAZIM (FAQ)

Foundation ni khas direka untuk 30an keatas, tapi kalau bawah 30an pun masih boleh takde maslah nak pakai.

Daripada umur 11 tahun pun boleh untuk membantu merawat masalah kulit, contohnya jerawat.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak.

✅  Cara pemakaian Biasa :
1. Calitkan pada wajah (dibahagian dahi, hidung, pipi dan dagu)
2. Ratakan krim foundation hanya dengan pakai jari.
3 Urutkan wajah dari bawah keatas mengikut urutan bulat (tips untuk yang
mempunyai bulu roma yang lebat pada : urutan mesti dari atas ke bawah
mengikut bulu roma kulit) .
4 Tepukkan wajah anda dengan manja untuk menaikkan seri glowing kemerahmerahan pada pipi.

Akak nak pakai waktu tido takde masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab foundation ZS ni
mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS ni insyallah boleh
membantu untuk merawat masalah kak.

✅  Cara pemakaian sebelum tidor :
1. Basuh wajah akak terlebih dahulu mengunakan apa-apa sahaja produk pencuci
muka.
2. Lapkan wajah akak mengunakan tuala yang bersih, pakai skincare dahulu sebelum
pakai ZS sekiranya akak ada skincare.
3. Calitkan ZS foundation pada kulit wajah (tak perlu banyak) dan sapukan nipis pada
wajah seperti biasa .

Boleh je kak sayang, takde masalah bagi ZS ni kalau akak nak pakai pencuci muka dari produk lain.

Tak perlu dah kak, sebabnya zs ni diciptakan khas untuk menjimatkan. Hanya perlu pakai foundation je tanpa bedak kak dah Nampak glowing dan flawless. Tapi kalau akak nak pakai bedak muka lagi pun takde maslah kak, Cuma kurang sikit kak glowing dia.

Owh Zafesha ni kak mesra solat kak sayang. Kalau nak ambik wuduk akak kena basuh muka dulu. Jangan risau kak Zafesha ni mudah basuh dan akak boleh bersihkn dgn tisu basah je 😍😍

Haaa zafesha ni memang mudah nak basuh kak sayang 😉 senang la kak nak solat dhuha lepas ni kak 😍

✅ Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan
bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh
tahan 2 bulan sampai 3 bulan.


✅ Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak
baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Boleh kak. ZS ni Ada spf25 😍 Alhamdulillah zafesha ni sangat-sangat sesuai untuk akak yang berkerja di tempat terdedah dengan matahari atau terdedah dengan api sebab memasak kak. 🤗
.
Sebab Zafesha ni buka sekadar ada spf25 tapi ada perlindungan matahari semulajadi dari pokok Brazilian palm. 😘

Boleh kak, memang kita suggest akak pakai serum. Serum tu memang elok untuk kulit kak.

Cuma kalau akak takde serum, kak nak pakai foundation terus pun boleh sebab ZS ni mengandungi argan
oil dan VIT C & E yang diambil daripada tumbuhan kak. Ada fungsi membantu merawat sekali.

Boleh pakai kak sebab krim siang ni skincare kak, sayang pulak kalau akak nak buang krim siang
akak ni.

✅ (nota tambahan: sekiranya campur krim siang dan zs memberi kesan berpasir, maksudnya pelembap dalam krim siang tersebut tak boleh blend dengan zs foundation. Sarankan customer
pakai krim malam sahaja.)

✅ Insyallah, ZS boleh kurangkan jeragat kak. Sebab kaya dengan argan oil. Kalau akak google pun Argan oil sangat bagus untuk merawat masalah kulit dan sangat bagus untuk mengurangkan masalah
jeragat.

Ada cust yang cuba alhamdulillah nampak perubahan kak 🤗 14 hari dah mula nampak jeragat makin pudar.

Yang penting, akak rajin je kak pakai zafesha ni siang dan malam tau. 🤗 Siti akan bantu akak.

Jangan risau kalau akak jenis yang sensitif kak. Sebab Zafesha ni tak de bahan kimia berbahaya seperti hydroquinone dan mercuri jadi selamat nak pakai semua 💕

Zafesha dirumus dengan banyak bahan-bahan organik yang diyakini selamat dan tiada kesan sampingan.

Boleh kak sayang, sebab siti pun kalau period naik jerawat. Alhamdulillah amalkan zafesha ni kecut balik 🥰🥰
.
Zafesha ni kak ada bunga matahari kak sayang, memang khas untuk membantu hilangkan jerawat 😘

Malam sapu pada jerawat siang dah boleh nampak kecut.

Lagipun biasa2 kalau jerawat ni mesti tinggalkan parut kak. Sesuai sangat la zafesha ni ada minyak bijian castor untuk hilangkan parut pulak 😘 haaa tak perlu pakai banyak2 benda, amalkan zafesha ni je kak siang dan malam.

Okay kak, HQ jamin ZS ni memang selamat sebab dah ada KKM (NOT 180408088K). Alhamdulillah
ni bebas daripada bahan kandungan yang bahaya seperti hydroquinone dan merkuri. Walaupun zs ni
merawat, tetapi dia tidak menghakis kulit akak.

Foundation ni tak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit. Sebab tektur zs foundation ni terus meresap kedalam kulit wajah akak. Tekstur yang ringan dan tidak mudah berpeluh membuatkan akak selesa walaupun di bawah panas matahari.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Perlukan bantuan? Whatsapp kami

Kami di sini untuk bantu, mulakan pertanyaan dengan klik nama di bawah:

Customer Services

Siti

Online

Customer Services

Nurul

Online

SitiStaf Khidmat Pelanggan 24/7

Hai, siti di sini gembira utk bantu jika ada soalan.. ada nak tanya ke? 00.00

NurulStaf Khidmat Pelanggan 24/7

Hai, nurul di sini gembira utk bantu jika ada soalan.. ada nak tanya ke? 00.00