Sebentar..

MAAF OFFER INI DAH TAMAT

gambar pengguna zafesha

Untuk update offer terkini, tekan butang di bawah:

SOALAN LAZIM (FAQ)

Foundation ni khas direka untuk 30an keatas, tapi kalau bawah 30an pun masih boleh takde maslah nak pakai.

Daripada umur 11 tahun pun boleh untuk membantu merawat masalah kulit, contohnya jerawat.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak.

βœ…  Cara pemakaian Biasa :
1. Calitkan pada wajah (dibahagian dahi, hidung, pipi dan dagu)
2. Ratakan krim foundation hanya dengan pakai jari.
3 Urutkan wajah dari bawah keatas mengikut urutan bulat (tips untuk yang
mempunyai bulu roma yang lebat pada : urutan mesti dari atas ke bawah
mengikut bulu roma kulit) .
4 Tepukkan wajah anda dengan manja untuk menaikkan seri glowing kemerahmerahan pada pipi.

Akak nak pakai waktu tido takde masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab foundation ZS ni
mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS ni insyallah boleh
membantu untuk merawat masalah kak.

βœ…  Cara pemakaian sebelum tidor :
1. Basuh wajah akak terlebih dahulu mengunakan apa-apa sahaja produk pencuci
muka.
2. Lapkan wajah akak mengunakan tuala yang bersih, pakai skincare dahulu sebelum
pakai ZS sekiranya akak ada skincare.
3. Calitkan ZS foundation pada kulit wajah (tak perlu banyak) dan sapukan nipis pada
wajah seperti biasa .

Boleh je kak sayang, takde masalah bagi ZS ni kalau akak nak pakai pencuci muka dari produk lain.

Tak perlu dah kak, sebabnya zs ni diciptakan khas untuk menjimatkan. Hanya perlu pakai foundation je tanpa bedak kak dah Nampak glowing dan flawless. Tapi kalau akak nak pakai bedak muka lagi pun takde maslah kak, Cuma kurang sikit kak glowing dia.

Owh Zafesha ni kak mesra solat kak sayang. Kalau nak ambik wuduk akak kena basuh muka dulu. Jangan risau kak Zafesha ni mudah basuh dan akak boleh bersihkn dgn tisu basah je 😍😍

Haaa zafesha ni memang mudah nak basuh kak sayang πŸ˜‰ senang la kak nak solat dhuha lepas ni kak 😍

βœ… Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan
bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh
tahan 2 bulan sampai 3 bulan.


βœ… Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak
baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Boleh kak. ZS ni Ada spf25 😍 Alhamdulillah zafesha ni sangat-sangat sesuai untuk akak yang berkerja di tempat terdedah dengan matahari atau terdedah dengan api sebab memasak kak. πŸ€—
.
Sebab Zafesha ni buka sekadar ada spf25 tapi ada perlindungan matahari semulajadi dari pokok Brazilian palm. 😘

Boleh kak, memang kita suggest akak pakai serum. Serum tu memang elok untuk kulit kak.

Cuma kalau akak takde serum, kak nak pakai foundation terus pun boleh sebab ZS ni mengandungi argan
oil dan VIT C & E yang diambil daripada tumbuhan kak. Ada fungsi membantu merawat sekali.

Boleh pakai kak sebab krim siang ni skincare kak, sayang pulak kalau akak nak buang krim siang
akak ni.

βœ… (nota tambahan: sekiranya campur krim siang dan zs memberi kesan berpasir, maksudnya pelembap dalam krim siang tersebut tak boleh blend dengan zs foundation. Sarankan customer
pakai krim malam sahaja.)

βœ… Insyallah, ZS boleh kurangkan jeragat kak. Sebab kaya dengan argan oil. Kalau akak google pun Argan oil sangat bagus untuk merawat masalah kulit dan sangat bagus untuk mengurangkan masalah
jeragat.

Ada cust yang cuba alhamdulillah nampak perubahan kak πŸ€— 14 hari dah mula nampak jeragat makin pudar.

Yang penting, akak rajin je kak pakai zafesha ni siang dan malam tau. πŸ€— Siti akan bantu akak.

Jangan risau kalau akak jenis yang sensitif kak. Sebab Zafesha ni tak de bahan kimia berbahaya seperti hydroquinone dan mercuri jadi selamat nak pakai semua πŸ’•

Zafesha dirumus dengan banyak bahan-bahan organik yang diyakini selamat dan tiada kesan sampingan.

Boleh kak sayang, sebab siti pun kalau period naik jerawat. Alhamdulillah amalkan zafesha ni kecut balik πŸ₯°πŸ₯°
.
Zafesha ni kak ada bunga matahari kak sayang, memang khas untuk membantu hilangkan jerawat 😘

Malam sapu pada jerawat siang dah boleh nampak kecut.

Lagipun biasa2 kalau jerawat ni mesti tinggalkan parut kak. Sesuai sangat la zafesha ni ada minyak bijian castor untuk hilangkan parut pulak 😘 haaa tak perlu pakai banyak2 benda, amalkan zafesha ni je kak siang dan malam.

Okay kak, HQ jamin ZS ni memang selamat sebab dah ada KKM (NOT 180408088K). Alhamdulillah
ni bebas daripada bahan kandungan yang bahaya seperti hydroquinone dan merkuri. Walaupun zs ni
merawat, tetapi dia tidak menghakis kulit akak.

Foundation ni tak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit. Sebab tektur zs foundation ni terus meresap kedalam kulit wajah akak. Tekstur yang ringan dan tidak mudah berpeluh membuatkan akak selesa walaupun di bawah panas matahari.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Perlukan bantuan? Whatsapp kami

Kami di sini untuk bantu, mulakan pertanyaan dengan klik nama di bawah:

Customer Services

Siti

Online

Customer Services

Nurul

Online

SitiStaf Khidmat Pelanggan 24/7

Hai, siti di sini gembira utk bantu jika ada soalan.. ada nak tanya ke? 00.00

NurulStaf Khidmat Pelanggan 24/7

Hai, nurul di sini gembira utk bantu jika ada soalan.. ada nak tanya ke? 00.00