Khas untuk ibu-ibu yang tengah rasa down tengok Muka Sendiri tiap kali tengok Cermin

Baca dahulu, ada offer menarik di penghujung!

Dah tak tahan dengan masalah Jeragat Bertahun Tak Hilang?

Akak ada hadapi masalah macam ni ke:

Dah mcm mcm produk cuba, tapi masih lagi tak jumpa yang sesuai.. Ramai kata Produk Zafesha ini bagus sebab selesa dan tak bercapuk, dah membantu 31,397 orang yang hadapi masalah kulit jeragat, kusam, dan jerawat..

Akak mungkin punyai masalah ini

Masalah yang berlaku biasanya pada umur 30 ke atas

jeragat-1

Jeragat

jerawat-1

Jerawat

kusam-1

Kulit Kusam

berminyak-1

Berminyak

Mencegah lebih baik dari mengubati

Memperkenalkan Produk Zafesha Simply

Produk Zafesha Simply ini Dirumuskan untuk wanita berusia 30 ke atas. Kandungan Natural ini telah di formulasikan bersama bahan semulajadi yang Luar Biasa, dan dapat berdaftar dengan KKM serta Halal Jakim.

Bahan semulajadi yang special hanya terdapat dalam Zafesha Simply ini

Argan Oil

Kaya dengan sumber Vitamin E yang bagus untuk kulit. Membantu melembapkan dan melambatkan proses penuaan kulit.

Castor Seed Oil

Bertindak sebagai pelembap semulajadi. Mengekalkan kelembapan kulit dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.

Bunga Matahari

Kaya dengan sumber Vitamin E. Sumber utama untuk mengurangkan kesan parut di muka.

Brazilian Palm Tree

Mengekalkan tekstur foundation agar tahan lebih lama, dan menjadikan kulit lebih licin dan lembut.

Kelebihan Produk Zafesha Simply ini yang telah diyakini

Feedback pengguna yang gunakan produk Zafesha Simply ini

Cara penggunaan mudah hanya dengan jari

cara_01

Langkah 1

Calitkan pada wajah (dahi, hidung, pipi dan dagu)

cara_02

Langkah 2

Sapu rata keseluruh wajah mengikut arah bulu roma muka

cara_03

Langkah 3

Tepukkan wajah anda dengan manja

Ujian Klinikal produk Zafesha ini

Telah diuji secara klinikal Selamat digunakan dan berdaftar dengan KKM. Ini dokumen bukti ujian klinikal untuk meyakinkan anda agar beli tanpa was was

Kenal Kuza, Kuna, Abby? Mereka pun happy pakai Zafesha seperti anda

Apa lagi sebab itu kita tidak mencuba..

Dah ramai gunakan produk Zafesha Simply ini

Juga telah digunakan dari kalangan Artis Kuza, Kuna, Abby, Tokoh2, serta public Figure, lihat video mereka di bawah ini

Play Video
Play Video
Play Video

Berapa Harga produk Zafesha Simply ini

Jangan risau, kami tawarkan krim dengan harga promosi tak masuk akal

Ini Harga sebenar seunit produk Zafesha Simply ini

RM129 + RM8 (postage)

Akan tetapi, kami bantu untuk semua mampu milik & amalkan. Kami tawarkan dengan Harga Sekotak hanya RM80.. Kami tawarkan juga Free postage bernilai RM8..

RM80 sahaja (jimat RM57 + Free postage)

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Free Postage RM8, serta Diskaun 28% jika tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Free Postage RM8

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM8)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Billplz.

Diskaun sehingga 28%

Diskaun lebih, malah banyak freegift diberikan!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tidak berpuashati..

100-money-back

Jika akak rasa ini tidak berkesan selepas membeli. Kami beri jaminan pulangan wang kepada akak 100% dalam masa 14 hari selepas akak memakainya. Serius!

Barang sampai, baru bayar

Jangan risau, order dulu, sampai kemudian..Bayar hanya barang sampai di depan pintu rumah anda.

Barang Sampai Baru Bayar (Untuk Semenanjung)

delivery-man-and-track

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas kerana mungkin stok terhad. Penghantaran secara PERCUMA ini terhad, bakal ditutup jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Jam
Minit
Saat

Pakej Biasa

RM 80


/ 1 kotak
  • 1 X Kotak ZS bernilai RM129
  • Free Postage RM8
  • Jimat 28% (NP: RM137.00)

Pakej Trial

RM 130


/ 2 kotak
  • 2 X Kotak ZS bernilai RM258
  • Freegift 1 X Makeup Brush bernilai RM27
  • Freegift 1 X Brush Cleanser bernilai RM15
  • Freegift 1 X Nose Brush bernilai RM15
  • Freegift 1 X Wet Tissue bernilai RM39
  • Free Postage RM8
  • Jimat RM24 (NP: RM258.00)

Best Promo

RM 180


/ 3 kotak
  • 3 X Kotak ZS RM387.00
  • Freegift 1 X Makeup Brush bernilai RM27
  • Freegift 1 X Brush Cleanser bernilai RM15
  • Freegift 1 X Nose Brush bernilai RM15
  • Freegift 1 X Wet Tissue bernilai RM39
  • Free Postage RM8
  • Jimat RM99 (NP: RM387.00)
Best

Pakej Sabun

RM 210


/ 3 + 2 kotak
  • 3 X Kotak ZS RM387.00
  • 2 X Kotak Beauty Soap bernilai 70.00
  • Free Postage RM8
  • Jimat RM193 (NP: RM247.00)

Okay kak, HQ jamin ZS ni memang selamat sebab dah ada KKM (NOT 180408088K). Alhamdulillah ni bebas daripada bahan kandungan yang bahaya seperti hydroquinone dan merkuri. Walaupun zs ni merawat, tetapi dia tidak menghakis kulit akak.

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada postman.
Proses order mengambil masa 1-3 hari masa bekerja.

Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan
bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh
tahan 2 bulan sampai 3 bulan.


Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak
baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Berat 15g Tahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan (bergantung cara pengunaan).

Free Postage RM8

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM8)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Billplz.

Diskaun sehingga 28%

Diskaun lebih, malah banyak freegift diberikan!

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
60108662238

Zafesha Marketing

13, Tingkat 1, Jln Utama 2/4, Tmn Utama, Segamat, 85000, Johor.

Shopping cart

0

No products in the cart.